Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

IJsbergen in Utah

Kurinuki vazen, unica, blauw en wit glazuur als kleur accent zand uit Utah. Prijs per 5.

€150,00

Klei en as van Oss

Vier vazen en een vaasdoosje, gesneden uit een blok klei. De kleur komt uit de grond van Oss, met zelfontwikkelde blauw glanzend en as glazuur. Prijs per 5.

€150,00

EH5

Open gewerkte mat glazuurde koraal van witte klei met daarin een gesloten object gekleurd met engobe uit de Luxemburgse bodem. Gestookt op 1060° C.

€445,00

EH6

een keramisch object opgebouwd met rollen van witte klei met chamotte, zeshoekjes uitgesneden. Aan de buitenkant zit een mat zacht groene glazuur dun aangebracht en de binnenkant is voorzien van een engobe komende uit de natuur van Ravenswaaij.

€535,00

EH7

Gemaakt van witte chamotte klei aan de binnenkant engobe van de Hertogin Hedwige polder, de buitenkant is voorzien van een zelf ontwikkelde zacht blauw glans glazuur.

€545,00

K7

Kurinuki doos is gemaakt van witte klei met chamotte, gekleurd met koper oxide, zelfgemaakte glansglazuur en engobe uit de grond van Groesplaat, een natuurgebied bij Sleeuwijk. Transportkosten voor EU €11, voor UK €16 en voor USA €38.

€95,00

K IJsselfles

Deze fles is gemaakt van witte chamotte klei, gekleurd met op 4 plaatsen geschepte slib uit de Geldersche IJssel, witte glans glazuur aan de binnenkant en een paar accenten, een tak als knop. Gewicht 629 gram. Transportkosten voor EU €6, voor UK €11 en voor USA €22.

€90,00

Koraal G1

Keramiek object, unica, binnenkant slib uit de bodem van Eemnes aan de buitenkant een zelfontwikkelde groen glanzend glazuur.
 

€545,00

Koraal K1

Koraal K(lein) is vanuit duimpotje gemaakt met de baleinen 1 voor 1 eraan gezet. Zacht blauw/groen mat glazuur aan de buitenkant, aan de binnenkant Beemster klei.

€195,00

Koraal K2

Koraal K(lein) is vanuit duimpotje gemaakt met de baleinen 1 voor 1 eraan gezet. Aan de buitenkant zit een sinterengobe gemaakt van klei uit de grond van Tholen.   

€195,00

EH1

Aan de buitenkant zit slib uit de grond van Tholen, op de bovenkant zit zelfgemaakte groen glans glazuur, (oktober)2020

€445,00

EH3

Werk is hol opgebouwd met witte klei zonder chamotte, aan de voet zit klei uit de Beemster. Gestookt op 1060°C. Op de witte klei zit een transparant matte glazuur en een witte krimpglazuur.

€395,00

K1

Deze doos is gemaakt van zwarte grof gechamoteerde klei, glans glazuur aan de binnenkant met takje als knop. 
Gewicht 518 gram. Transportkosten voor EU €6, voor UK €11 en voor USA €22.  

€85,00

K2

Deze doos is gemaakt van witte chamotte klei, gekleurd met slib uit de Groesplaat bij Sleeuwijk en geglazuurd met een rest glazuur, een tak als knop. 
Gewicht 639 gram. Transportkosten voor EU €6, voor UK €11 en voor USA €22.

€85,00

K3

Deze doos is gemaakt van witte chamotte klei met glansglazuur en een tak als knop. 
Gewicht 612 gram. Transportkosten voor EU €6, voor UK €11 en voor USA €22.

€85,00

K4

Deze doos is gemaakt van witte chamotteklei met slib uit Tholen en glansglazuur met tak als knop. Gewicht 768. Transportkosten voor EU €6, voor UK €11 en voor USA €22.

€85,00

K5

Deze doos is gemaakt van witte klei met chamotte, gekleurd met rest glansglazuur, aan de bovenkant slib uit de Biesbosch met houten tak als knop. Gewicht 486 gram. Transportkosten voor EU €6, voor UK €11 en voor USA €22.

€85,00

K6

Deze doos is gemaakt van chamotte klei met rest glans glazuur en houten tak als knop.  Gewicht 643 gram, Transportkosten voor EU €6, voor UK €11 en voor USA €22.

€85,00

Koraal 1

Deze koraal staat op haar baleinen en doet fragiel aan. Aan de binnenkant zit kleislib uit de Maas, bij Maasbommel. De kleur aan de buitenkant is een blauw/grijs mat glazuur.  

€350,00

Koraal 2

Een kegelvormige koraal die staat op haar baleinen. De kleur aan de binnenkant van de koraal is gemaakt van kleislib uit de Maas bij Maasbommel. De kleur aan de buitenkant is een zacht groene mat glazuur.
 

€350,00

K schaal

Kurinuki schaal is gemaakt van chamotte klei met glans glazuur en slib uit Tholen.  Gewicht 711 gram. Transportkosten voor EU €6, voor UK €11 en voor USA €22.

€75,00

kijkdoos "IJssel"

Een uit 1 lap gevouwen doorkijkje met daarin hangend keramiek tegel met 2 foto transfers van de vindplaats van de klei slib. Aan de buitenkant zit een laag slib uit de grond van de Gelderse IJssel, vlakbij Kampen. Met lade waar een blanco keramiektegel inzit, eventueel zelf te voorzien van leuke foto.

€290,00

Kijkdoos "Waddenzee"

Uit één plak van chamotteklei gevouwen beeld met slib uit de Waddenzee. De Waddenzee is een groot en kwetsbaar stukje natuur. Mijn beeld is kwetsbaar, maar ziet er robuust uit. Het Delfts blauw scherfje heb ik gevonden op de plaats waar de slib vandaan komt. Gestookt op 1060°C.

€290,00

Koraal I

Deze Koraal is aan de buitenkant licht geglazuurd met mat groen. Aan de binnenkant zit de rode engobe die komt uit de Thoolse bodem. 

€580,00

Verstopdoos "Biesbosch"

Deze verstopdoos is gemaakt van rode klei met aan de buitenkant een kleislib, gedoken uit het water van de Biesbosch vlakbij Raamsdonkveer. De laatjes draaien uit de doos. 
Transportkosten voor EU €11, voor UK €16 en voor USA €38.

€180,00

Verstopdoos "IJssel"

De verstopdoos heeft een deksel dat als slot fungeert voor de lade. Deze is gemaakt van witte chamotteklei met aan de buitenkant kleislib uit de rivier de IJssel en aan de binnenkant groen glans glazuur. De doos is gemaakt met de natte plak techniek, een uit 1 plak gevouwen vorm. Het houten handvat is gevonden vlakbij de vindplaats van de kleislib.
Transportkosten voor EU €11, voor UK €16 en voor USA €38.

€180,00

Verstopdoos "Waddenzee"

De buitenkant van deze doos is voorzien van kleislib uit de Waddenzee, bij de vindplaats vond ik een mooie oesterschelp. De binnenkant is voorzien van een vierkanten koker met daarin een foto op stof van de Waddenzee.
Transportkosten voor EU €11, voor UK €16 en voor USA €38.

€195,00

Kijkdoos

Een uit 1 lap gevouwen doorkijkje met daarachter een standaard met 2 foto transfers rond de vindplaats. Aan de buitenkant zit een laag slib uit de grond van de Schelde, tegenover de haven van Antwerpen.

€195,00

Kijkdoos

Een uit 1 lap gevouwen doorkijkje met daarachter een standaard met 2 foto transfers rond de vindplaats. Aan de buitenkant zit een laag slib uit de grond van Hertogin Hedwigepolder. Geschept uit een lege akker na de allerlaatste oogst. De grond werd klaargemaakt om weer terug te geven aan de natuur. 

€195,00

Kijkdoos

Een uit 1 lap gevouwen doorkijkje met daarachter een standaard met 2 foto transfers rond de vindplaats. Aan de buitenkant zit een laag slib uit de grond van Verdronken land van Saeftinghe.

€195,00

Verstopdoos "Hertogin Hedwigepolder"

Deze doos is een doos in een doos, in een doos, in een doos.... De buitenkant is voorzien van kleislib uit de Hertogin Hedwigepolder. Nog net geschept uit een akker die voor de laatste keer gerooid was, voordat deze polder terug wordt gegeven aan de natuur. De binnenkant heeft strakke dozen met aan de buitenkant mat zwart glazuur en aan de binnenkant een glanzende primaire kleur. Ze zitten vast met elastieken band. Het scherfje bovenop is gevonden tijdens de opgraving van de klei.
Transportkosten voor EU €11, voor UK €16 en voor USA €38.

€195,00

Verstopdoos "Verdronken land van Saeftinghe"

Aan de buitenkant van de doos zit kleislib uit Zeeuws Vlaanderen uit natuurgebied Verdronken land van Saeftinghe. De binnenkant is voorzien van fris groen, eerst de laatjes eruit voordat de deksel er af kan. 
Transportkosten voor EU €11, voor UK €16 en voor USA €38.

€185,00

Vliegenzwam

De paddenstoel is opgebouwd uit rollen, de lamellen zijn er 1 voor 1 ingezet. Het rood is een engobe op leerhard aangebracht. Na het biscuit stoken is er witte krimpglazuur opgezet. De stam is geglazuurd met transparant mat. Sokkel is eventueel te vervangen. 

€290,00

Herinneringsdoos "Biesbosch"

Uit 1 lap gevouwen doos. Op de deksel een tak van de vindplaats van de kleislib. De kleur die ik aan de buitenkant heb ik opgedoken uit de Biesbosch vlakbij Raamdonksveer en als een engobe erop gezet. Na de biscuitstook is het geglazuurd met mat transparant. 

€165,00

Herinneringsdoos "Enkhuizen"

Het kleine achthoekige doosje is gemaakt van zwarte klei afgewerkt met kleislib van een akker vlakbij Enkhuizen. Het Delfts blauwe stukje tegel lag op de vindplaats van de klei. 

€125,00