(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Koraal Maas

2022

Keramiek sculptuur, unica, witte klei met slib uit de Maas bij Maasdriel.  

Vlammend Koraal

2022

Keramiek object, unica, zwarte klei met vlammen uit de grond van Oss.   

EH6

2021

een keramisch object opgebouwd met rollen van witte klei met chamotte, zeshoekjes uitgesneden. Aan de buitenkant zit een mat zacht groene glazuur dun aangebracht en de binnenkant is voorzien van een engobe komende uit de natuur van Ravenswaaij.

EH7

2021

Gemaakt van witte chamotte klei aan de binnenkant engobe van de Hertogin Hedwige polder, de buitenkant is voorzien van een zelf ontwikkelde zacht blauw glans glazuur.

Koraal K2

2021

Koraal K(lein) is vanuit duimpotje gemaakt met de baleinen 1 voor 1 eraan gezet. Aan de buitenkant zit een sinterengobe gemaakt van klei uit de grond van Tholen.   

Koraal M1

2021

Met rollen opbouwde vorm, de baleinen zijn er later met de hand opgezet. Witte klei met chamottes, mat aqua blauwe glazuur, de binnenkant een engobe uit de streek de Beemster. De scheuren ontstaan doordat de krimp van de twee kleien verschillend is. Net opgedroogde aarde. Gestookt op 1060°C.

Koraal M2

2021

Koraal gemaakt van witte klei met chamottes, opgebouwd met ringen, de balleinen zijn er één voor één opgezet. De buitenkant is geglazuurd met een zelfontwikkelde mat groen glazuur, aan de binnenkant zit kleislib uit de grond van de Maas bij Kerkdriel.

EH1

2020

Aan de buitenkant zit slib uit de grond van Tholen, op de bovenkant zit zelfgemaakte groen glans glazuur.

EH3

2020

Werk is hol opgebouwd met witte klei zonder chamotte, aan de voet zit klei uit de Beemster. Op de witte klei zit een transparant matte glazuur en een witte krimpglazuur. Geïnspireerd op een illustratie van Ernst Häckle.

EH4

2020

Deze koraalvorm is geïnspireerd op de tekeningen van Ernst Haeckel. Met ringen opgebouwd en de baleinen er 1 voor 1 erop gezet. Witte klei met chamotte, mat groen/grijs glazuur, gestookt op 1060° C. De top is voorzien van een kleislib uit Luxembourg.  

Koraal 3

2020

Deze schaalvormige koraal staat op haar baleinen, de kleur van de kleislib uit de Maas bij Maasbommel is aan de binnenkant goed te zien. De kleur aan de buitenkant is aqua.

Koraal I

2019

Deze Koraal is aan de buitenkant licht geglazuurd met mat groen. Aan de binnenkant zit de rode engobe die komt uit de Thoolse bodem. 

Koraal II

2019

Deze koraal is aan de buitenkant licht geglazuurd met groen matte kleur. Aan de binnenkant zit een engobe uit de Thoolse grond. 

Paddenstoelen

2018

Paddenstoelen in grootte variërend, zijn ook los te koop. Aan de binnenkant zit een kleislib uit de grond van Nederland. De buitenkant is voorzien van transparant mat glazuur. De maat en de prijs is van de grootste paddenstoel. Voor totaalprijs of separate prijzen van de paddenstoelen die te zien zijn op de foto, neem contact met me op.