De verstopdozen zijn gemaakt door middel van de natte plak techniek, een uit 1 plak klei gevouwen vorm. Er zijn verborgen laatjes of onder de deksel verschuilt een ander element, hetzij een andere doos of meerdere vormen, ook kan de deksel een sleutel zijn om lades te openen. Maar ook andersom is mogelijk. Meer informatie te zien door middel van een filmpje bij het objedt. Allemaal uit de serie "Secretsss!"

uit 2018 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Verstopdoos Biesbosch

2019

Deze verstopdoos is gemaakt van rode klei met aan de buitenkant een kleislib, gedoken uit het water van de Biesbosch vlakbij Raamsdonkveer. De laatjes draaien uit de doos. 
 

Verstopdoos IJssel

2019

De verstopdoos heeft een deksel dat als slot fungeert voor de lade. Deze is gemaakt van witte chamotteklei met aan de buitenkant kleislib uit de rivier de IJssel en aan de binnenkant groen glans glazuur. De doos is gemaakt met de natte plak techniek, een uit 1 plak gevouwen vorm. Het houten handvat is gevonden vlakbij de vindplaats van de kleislib.
 

Verstopdoos Waddenzee

2019

De buitenkant van deze doos is voorzien van kleislib uit de Waddenzee, bij de vindplaats vond ik een mooie oesterschelp. De binnenkant is voorzien van een vierkanten koker met daarin een foto op stof van de Waddenzee.
 

Verstopdoos Hertogin Hedwigepolder

2018

Deze doos is een doos in een doos, in een doos, in een doos.... De buitenkant is voorzien van kleislib uit de Hertogin Hedwigepolder. Nog net geschept uit een akker die voor de laatste keer gerooid was, voordat deze polder terug wordt gegeven aan de natuur. De binnenkant heeft strakke dozen met aan de buitenkant mat zwart glazuur en aan de binnenkant een glanzende primaire kleur. Ze zitten vast met elastieken band. Het scherfje bovenop is gevonden tijdens de opgraving van de klei.
 

Verstopdoos Verdronken land van Saefthinge

2018

Aan de buitenkant van de doos zit kleislib uit Zeeuws Vlaanderen uit natuurgebied Verdronken land van Saeftinghe. De binnenkant is voorzien van fris groen, eerst de laatjes eruit voordat de deksel er af kan.